Καλωσήρθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα!


Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ένα παράθυρο προβολής του προσωπικού μου προφίλ σε κάθε ενδιαφερόμενο. Θεώρησα σκόπιμη τη δημιουργία της, εφόσον η επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι πολυδιάστατη και οι άνθρωποι που θέλουν να με γνωρίσουν πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Η προσωπική μου ιστορία ξεκίνησε πριν από πέντε δεκαετίες στην πόλη της Κομοτηνής. Ωστόσο, στην εφηβεία μου βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζω έκτοτε.

Έχω προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στη στρατηγική των επιχειρήσεων και την επιχειρηματικότητα.

Είμαι ιδιοκτήτης της SPIRALbusiness.info, έναν διαδικτυακό σύνδεσμο επιχειρηματικής πληροφόρησης και επιτυχίας, που αποτελεί τη μετουσίωση του ιστότοπου της SPIRAL business solutions (www.spiral.com.gr), που αποτέλεσε την πιο καινοτόμα συμβουλευτική επιχείρηση επιχειρηματικής ανάπτυξης και καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη από το Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Οκτώβριο του 2019.

Στο παρελθόν, υπήρξα ιδιοκτήτης και σύμβουλος επιχειρήσεων στη SPIRAL business solutions και ασφαλιστικός σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ έχω σχεδιάσει και διαχειριστεί το Κέντρο Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας “Επιχειρείν” του Δήμου Καλαμαριάς.

Περιηγηθείτε στη ενότητες της ιστοσελίδας μου, οι οποίες συνιστούν ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα. Μπορείτε επίσης να με γνωρίσετε καλύτερα μέσα από τα social media και τα ιστολόγια μου (SPIRALbusiness.info και AsfalisiOnline.gr). 

Translate